logo_L logo_R

Praktijk voor Fysiotherapie, Orthomoleculaire therapie Electroacupunctuur Voll & Bioresonantietherapie

Oedsmawei 12    -    9001 ZJ  Grou    -    06-14409014    -    info@bioresonantiegrou.nl    -    algemene voorwaarden & Privacy

site-logo

Openingstijden:

 

maandag:

dinsdag:

woensdag:

donderdag:

vrijdag:

 

overige afspraken in overleg

 

 

8.00 - 18.00 uur

niet aanwezig

8.00 - 18.00 uur

8.00 - 18.00 uur

niet aanwezig

Electro Acupunctuur Voll (EAV)

Alles bestaat uit energie. Energie is trilling en alles heeft zijn eigen trilling. Dit vinden we terug tot in het kleinste onderdeel van de cel: Professor Albert Einstein zei dat al.

 

Dit geldt dus ook voor bloed, organen, gewrichten, weefsel maar ook voor belastende vormen van vervuiling zoals bacteriën, virussen, parasieten, straling en zelfs stress! Op deze voor ons lichaam belastende factoren heeft ons afweersysteem vaak geen antwoord.

 

Op basis van het meten van huidweerstandspunten (acupunctuurpunten) op handen en voeten is het mogelijk om het functioneren van het menselijk lichaam in kaart te brengen.

Deze huidweerstandspunten hebben een verbinding met bepaalde organen en weefselstructuren in het lichaam.

Deze meetmethode is bijzonder geschikt bij het opsporen waar het mis gaat in het lijf. Het meten met de meetpen is volstrekt pijnloos en duurt ongeveer 60 minuten. Er worden geen naalden gebruikt!

 

EAV is zeer geschikt om de werking van homeopathische producten en supplementen te testen en zodoende de juiste dosering te bepalen. Op deze manier is het mogelijk tot een zo natuurlijk mogelijk herstelproces te komen. Daarnaast is het ook mogelijk met deze apparatuur te meten of meegebrachte medicijnen hun werk doen en of er ook storende bijwerkingen optreden.

 

Indicaties: 

vermoeidheid, allergieën, voedingsintolerantie, gewrichtsklachten, nierfunctiestoornissen, onverklaarbare vermoeidheid, stofwisselingsproblematiek, pijn, testen van (bij)werkingen van medicijnen, ziekte van Lyme, fibromyalgie, etc.